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all we need is lamb
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夕食はcecconis cantinaで
このレストランはCASTRICUM FOODSERVICEの
BEEF&LAMBを使用
この日のメインは150日ドライエイジドのグラスの牛ロース


まずはメニューになかった シェフからのプレゼント


コロッケみたいなもの



Prim Piatti


grilled asparags with polenta, soft poached egg and traffle fressing




Piatti Principali


beef sirloin, roasted balsamic, mash and tuffle butter





Dolice


mango cake with coconuts sorbet, fruit salada, mango and malibu soup



Coffee and biscotti


↓Welcome drink  CLASSIC CLARE sparkling shiraz  
 
    2008 Bellavale ”Athena's Vinyard” chardoneg, Gippsland VIC↑

↓2007 Torbreck ”The Struie" shiraz, Barossa Va, SA
 
            2009 Mount harrack "Cordon Cut" Clare Va, SA↑










最近料理長になられた
Michacl Foxさん


厨房を見学させていただきました。









 



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