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all we need is lamb
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Dinner at JACQUERAYMOND in Melnourne

Cityから少し離れたところにある古くて大きな一軒家を改装したレストラン



 

mmmm  mmmmm          


Lamb backstrap marinade,cavala nero and mandarin


Lamb rump braised, wild mushrooms, cider dressing


Rack of lamb, fresh borlotti bean puree, mint oil and tamarind sauce



Milk fed veal sweetbread, salsify, corn and camnpari turnip

Young calves liver in the manner of foir gras, spinach and balsamic
 

Hopkins River grass fed angus beef fillet a la ficelle,
daikon and carrot sesame, fresh wasabi gnocchi.
 

Hopkins River grass fed angus poterhouse slow roasted,ravioli of
spiced celery, mustard icecreem



最後にシーフードのサービス




Pacific Rim martini of pinapple, passionfruit and banana,
liguorice ice creem and honycom 

 

オーナシェフのJacque Reymondと     mm  mmm        mmmmmmmm


今日のワインはシェフの娘さんのチョイス


厨房に潜入


本日の食材





 

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