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Dinner at JACQUERAYMOND in Melnourne
Cityから少し離れたところにある古くて大きな一軒家を改装したレストラン
mmmm mmmmm
Lamb backstrap marinade,cavala nero and mandarin
Lamb rump braised, wild mushrooms, cider dressing
Rack of lamb, fresh borlotti bean puree, mint oil and tamarind sauce
Milk fed veal sweetbread, salsify, corn and camnpari turnip
Young calves liver in the manner of foir gras, spinach and balsamic
Hopkins River grass fed angus beef fillet a la ficelle,
daikon and carrot sesame, fresh wasabi gnocchi.
Hopkins River grass fed angus poterhouse slow roasted,ravioli of
spiced celery, mustard icecreem
最後にシーフードのサービス
Pacific Rim martini of pinapple, passionfruit and banana,
liguorice ice creem and honycom
オーナシェフのJacque Reymondと mm mmm mmmmmmmm
今日のワインはシェフの娘さんのチョイス
厨房に潜入
本日の食材
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